LET OP! Nieuwe tijden. De AFSPRAKENLIJN te bereiken op 06 5 7111 739, maandag, woensdag en vrijdag van 12 - 15 uur.

Bent u een NIEUWE PATIENT, wilt u dan een mail sturen naar kimvanwetten@gmail.com met een korte uitleg over uw vraag en
bellen voor een afspraak met de afsprakenlijn. Patiënten voor de AV-2.0 therapie (o.a. via dokter Kunst) wordt gevraagd om via de mail een afspraak in Amsterdam in te plannen.
Deze AV-2.0 therapieafspraken kunnen op korte termijn worden ingeboekt.
Voor overige patiënten is er een WACHTTIJD van drie maanden: u kunt dan vanaf mei 2022 of later terecht.

Voor - UITSLUITEND - medische spoed kunt u bellen met 112 en overige (medische) spoedvragen 06 303 86 200, dokter Van Wetten, dagelijks te bereiken rond 18.00 uur, bel of stuur een sms/ whatsapp met een korte vraag. Overige vragen worden beantwoord in een volgend consult.

U kunt terecht op drie locaties: Bunnik (gratis parkeren en nabij het station) en in Amsterdam of Den Haag (beiden betaald parkeren en bereikbaar met het OV). Alle locaties zijn rolstoeltoegankelijk.
AB: Afspraken in Bunnik zijn op ma en wo Regulierenring 9, 3981 LA Bunnik | Nabij station Bunnik, 5 minuten |

AA: Afspraken in Amsterdam zijn op di en do IMC Visana Schalk Burgerstraat 17 1092 JW Amsterdam | nabij het Amstel Station, 15 minuten |

AD: Afspraken in Den Haag
zijn op vrijdag Anna Paulownastraat 37 2518 BB Den Haag | nabij de Mauritskade |
U: Urgente medische vragen dokter Van Wetten, 06-30386200, sms of voicemail. M: Bij medische spoed: bel 112 of uw huisarts
R: Recepten worden besteld in het consult. Voor recepten, zie tabje RECEPTEN bestellen
W: Waarneming in vakanties: op de voicemail en via de automatische beantwoorder van de mail wordt bekend gemaakt welke arts dokter van Wetten vervangt tijdens haar vakantie.
T: Telefonisch
in deze coronatijd zijn de consulten 'live' of telefonisch en kost €95, zoals vermeld in de tarieven.
M: Mailen naar kimvanwetten@gmail.com ter voorbereiding van het consult. Informatie en vragen worden bij voorkeur in het consult doorgenomen en beantwoord.
Mails - ter voorbereiding van de (vervolg)consulten, het uitwisselen van informatie, zoals vragenlijsten en Excel sheets met voortgang - worden in het consult behandeld.
M: Mailen tussen de consulten door
Beantwoording van korte mailtjes met een enkele, eenvoudige vraag waar met 'ja' of 'nee' kan worden volstaan zijn kosteloos. Voor langere mails met uitgebreidere medische inhoud, waar meer tijd én de status voor nodig is om deze bij te houden, en waar recepten moeten worden geschreven gelden tarieven zoals vermeld in de tarievenlijst.
T: Tarieven Voor het beantwoorden van email-vragen wordt €27,50 gerekend.